Bio

Projecte musical nascut l'any 2015. Començant com a punxa discs amb un estil molt "bailongo" com la rumbeta, flamenc, D&B, dancehall, etc. Magenta acaba decantant-se per la música electropikal, moombah, electrocumbia i música afrollatina amb essències electròniques, trobant així el seu estil propi.

Aquest projecte s'inicia en ambients més recollits com festetes, casals, terrassetes i acaba derivant a pub's i baretos, festes majors, barraques i algun festival.

Magenta creix amb nous temes que ens regalen els millors artistes "tropiKals" com Bomba Estèreo, Tremenda Jauria, King Coya, Makina, El Barba Dub, Luisito Comunica, Buraka, Cumbia Cosmonauts, Alan Rosales, Deela, Miss Bolivia, Captain Planet, Sara Hebe, i clàssics, com Aniceto Molina, Totó la Mamposina i Petrona Martinez.

Agafa experiència als plats buscant els hits del moment (amb tocs reivindicatius) per donar-li aquesta olor amazònica a totes les seves sessions. Busca difondre aquest estil per a generar bon ambient als espais i les pistes de ball, trencar amb el bombardeig de cançons monotemàtiques i més comercials... i per fer gaudir les orelles i moure els malucs amb els ritmes més caribenys!!

"From Cumbia to Electropikal" és l'essència Magenta. Des d'on parteix i fins on s'enlaira. T'ho perdràs?